Digitaalinen täydenpalvelun matkakauppakokonaisuus avautuu Saariselällä

Saariselän Keskusvaraamon uudistetut nettisivut ovat viimein avautuneet!

Nyt voit varata lennot, mökin sekä erilaiset lisäpalvelut samasta osoitteesta.

Press conference North Village

Lehdistötiedote:

Digitaalinen täydenpalvelun matkakauppakokonaisuus avautuu  SAARISELÄLLÄ ensimäisenä Suomessa.

Saariselän Keskusvaraamo Oy avaa  20.10.2009 Suomessa pisimmälle jalostetut sähköiset matkailupalvelujen kaupat – Intres 7 –nettikaupan  ja Lomashop.net –dynaamisen paketoinnin nettikaupan.

Intres 7 – nettikaupasta asiakas voi ostaa majoituspalveluja sekä erilaisia lisäpalveluja kuten safareita ja muita ohjelmapalveluja.

Lomashop.net mahdollistaa lentäen matkustaville lennot, majoituksen  ja lisäpalvelujen ostamisen yhdellä varauksella. Molemmat kaupat 24 h/7 pv.

Dynaamiseen pakettiin lennon lisäksi tunturin juurelta mökki

Lentojen ja hotellimajoituksen dynaaminen paketointi  on tuttua , mutta ensimmäistä kertaa maailman historiassa dynaamiseen pakettiin voi ottaa lennon ja tunturin kupeessa sijaitsevan mökin.

Lisäksi uudessa Lomashop.net -järjestelmässä mökki voi tulla eri järjestelmästä kuin lento!
Järjestelmä ostaa sieltä, mistä halvimmalla saa!

Saariselän alueen kattavin majoitustarjonta

”Intres 7 ja Lomashop.net –verkkokaupat  sisältävät tällä hetkellä kattavimmin Saariselän alueen kaikk i majoitusmuodot, kelomökeistä hotellihuoneisiin sekä tärkeät ohjelmapalvelut” sanoo toimitusjohtaja Merja Kotavuopio-Bossert, Saariselän Keskusvaraamo Oy:stä. ”Olemme päättäneet yhdistää onlinevarausjärjestelmämme myös Suomen maaportaalin metahakujärjestelmään, joka tuo lisää varaavia matkailijoita ympäri maailmaa” lisää Kotavuopio-Bossert.

Saariselän palvelut  siirtyvät mobiiliaikaan

Samanaikaisesti Saariselkä siirtyy mobiiliaikaan. Uutuutena avautuvat myös mobiilipalvelut, http://saariselka.mobi/. Käytännössä asiakas pääsee Pohjois-Lapin lomapalveluihin omasta kännykästään mobiilisivuston avulla.  Nettisivut www.saariselka.com vaihtuvat automaattisesti mobiiliksi , kun yhteys otetaan mobiililaitteesta.

Lapin lomakeskuksista juuri Saariselällä on panostettu digitaaliseen asiakaspalveluun viimeisten kolmen vuoden aikana.

Lomashop.net –verkkokauppa on syntynyt noin vuoden kestäneen sähköisen kaupankäynnin kehitystyön tuloksena. Kehittämistyötä jatketaan edelleen ja tavoitteena on rakentaa digitaalinen markkinoinnin asiakashoitokonsepti ja välineistö.

NETIN KÄYTTÖ LISÄÄNTYY VOIMAKKAASTI

Matkailijoiden tekemät varaukset ja kyselyt nettikanavan kautta ovat lisääntyneet tasaisesti viimeisen viiden vuoden aikana. Tällä hetkellä jo noin 30% kotimaisista mökkipalvelujen varauksistamme tulee nykyisen sähköisen nettipalvelun kautta.

Odotamme uuden laajemman palvelutarjonnan lisäävän suoria nettivarauksia merkittävästi.

Uudella palvelutarjonnalla uskomme voivamme saada lisää markkinaosuuksia pohjoiseen matkaavista Lapin elämyspalveluostajista sekä Saariselän matkailijoista. Arvioimme, että uusien investointien avulla tulevan kauden myynti kyetään säilyttämään ennallaan huolimatta vaikeasta taloudellisesta tilanteesta.

VALTAKUNNALLISTA YHTEISTYÖTÄ

Sähköisen palvelujärjestelmän kehitystyössä ovat olleet mukana Pohjolan Matka, Comgate Oy Helsingistä, Mainostoimisto Ajatus Oy Rovaniemeltä sekä mFabrik Oy   Helsingistä.

Keskusvaraamo myy kansainvälisesti koko lappia

Saariselän Keskusvaraamo on vuonna 1987 perustettu Pohjois-Lapin matkailupalvelujen myyntiyhtiö. Vuotuinen bruttomyynti on reilut 3 milj. euroa. Vuotuinen asiakasmäärä on noin 26.000, joista tällä hetkellä vielä 85 % on kotimaisia. Yöpymisvuorokausia kertyy vuositasolla noin 127.000.

Saariselän Keskusvaraamon ja incentive-matkailijoihin erikoistuneen Lapponia Toursin yhdistyminen syksy llä 2008 merkitsee Keskusvaraamon vientikaupan vahvistumista sekä sitä, että yritys vie kansainvälisille markkinoille elämyspalveluja koko Lapin alueelta. Pohjois-Lapin lisäksi myynnissä ovat erityisesti Rovaniemen ja Kemin seudun elämyspalvelut.

Keskusvaraamon välityksessä on Pohjois-Lapin alueelta n. 300 loma-huoneistoa/mökkiä sekä lisäksi hotellihuoneita, kokous-, ravitsemus-, kuljetus-  ja ohjelmapalveluja. Ryhmäosasto hoitaa myös kokouksien, virkistys- ja kannustematkojen ja erilaisten tapahtumien järjestelyt yrityksille ja järjestöille sekä suunnittelee myös ohjelmia asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaisesti.

Lisätietoja nrosta   040 0-128 063 Merja Kotavuopio-Bossert

_MG_5922

Etsitkö jotakin muuta, jotain näistä?
Saariselän sijainti
matkustaminen Saariselälle,
Majoitus Saariselälläkysy Saariselän palveluista,

Saariselän viikko-ohjelmat kesällä,   Saariselän viikko-ohjelmat talvella
Harrastajien info-sivuSaariselän ja ympäristön tapahtumat,
Saariselän Keskusvaraamon yhteystiedot,

Kysy facebookissa,   kysy twitterissä,   Saariselkä kuvagalleria

Mainokset
Tietoja

http://saariselka.com

Tagged with: , , , , , , , , ,
Kategoria(t): Pohjois-lappi, Saariselkä

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Kategoriat
Arkistot
Flickr: Saariselka
%d bloggers like this: